Skip to main content

Bespaar geld met uw krediet!

geldmandWie heeft er geen creditcard? Of heeft u geld geleend voor een nieuwe auto? Iets gekocht op afbetaling? Of rood gestaan op uw betaalrekening? In alle gevallen betaalt u veel rente en aflossing. Maar u kunt geld besparen op uw krediet? Hoe?

Even in de min op uw betaalrekening. Het overkomt iedereen weleens. Ooit toegegeven aan de verleiding om dat mooie horloge met uw creditcard te betalen? In de praktijk valt het horloge door de hoge rente en aflossing wel een stuk duurder uit.

Lagere rente

De rente en aflossing van leningen drukken zwaar op uw maandelijkse lasten. Over het algemeen zijn het ook nog eens langlopende rekeningen. Breng daarom al uw leningen onder bij één kredietverstrekker. Het bespaart u veel geld én u bewaart het overzicht over uw leningen. Alle leningen onder één dak heeft verschillende voordelen. U profiteert in veel gevallen van een lagere rente. Dat scheelt flink in uw maandlasten.

Onder één dak

Een voorbeeld: Door omstandigheden staat u regelmatig in de min op uw betaalrekening. Dat kost u al snel zo’n 14 procent aan rente. Ook rentekosten bij gebruik van uw creditcard lopen flink in de papieren. Veel mensen gebruiken hun creditcard alleen in noodgevallen.

Door al uw rekeningen onder één dak te brengen bespaart u veel geld. Dit kan oplopen tot wel 9 procent. Van plan om een kleine verbouwing te doen? Wist u dat het lenen via een eigen-woning-krediet goedkoper kan zijn dan het lenen via een hypotheek?

Wilt u meer weten, wij helpen u graag.

balk afm2 jpg