pakketpolis2016Heeft u meerdere verzekeringen bij verschillende maatschappijen? Een verzekeringspakket bij één aanbieder scheelt aanzienlijk: flinke korting, op maat gesneden advies en rust in uw hoofd! Meer weten?

Bijna wekelijks ontvangt u aanbiedingen van verzekeringen in uw brievenbus of in uw mailbox. Sommige lijken te mooi om waar te zijn, opgeteld bent u vaak duurder uit. Misschien sluit u wel een dubbele verzekering af. Voor uw administratie ontvangt u weer een nieuwe map om polissen en afschriften te bewaren. Is er nog wel plaats in uw kast?

Alleen voordelen

Uw verzekeringen in één pakket onder brengen heeft minstens drie voordelen: het is goedkoper, overzichtelijker en u kent ons en omgekeerd. Met onze verzekeringspakketten krijgt u een aantrekkelijke korting die – afhankelijk van het aantal verzekeringen – behoorlijk kan oplopen. Het leven is al duur genoeg. Toch?

Toekomstgericht

Met een verzekeringspakket zijn al uw verzekeringen onder één dak. Eén administratie, één telefoonnummer en één adviseur. Wij kennen u en uw verzekeringen. Daardoor voorkomt u overlappingen en teleurstellingen. Bovendien zijn wij op de hoogte van uw persoonlijke situatie en wensen. Wij adviseren altijd met het vizier op de toekomst.

Uw verzekeringen zijn bij ons in professionele handen. Eén telefoontje is voldoende om antwoord te krijgen op uw vraag of om ons aan het werk te zetten.

Wilt u meer weten over verzekeringspakketten? Neemt u dan contact met ons op.