geldbesparenRood staan op uw betaalrekening? Limiet van uw creditcard verhoogd? Geld geleend voor een nieuwe auto? Het kost u maandelijks veel geld aan rente en aflossing. U kunt besparen op uw lasten! Nieuwsgierig?

Houdt u aan het eind van uw salaris nog een stuk maand over? Uw uitgaven lopen echter gewoon door en ongemerkt staat u in het rood. Dat kost u tussen de 9 en 14 procent aan rente op jaarbasis! Of heeft u de verleiding niet kunnen weerstaan en toch een flatscreen-tv met uw creditcard aangeschaft? In alle gevallen betaalt u veel rente en aflossing.

Lagere maandlasten

De financiële verplichtingen op uw leningen drukken zwaar op uw maandlasten. Daarnaast zijn het vaak ook nog eens langlopende leningen bij meerdere kredietverstrekkers. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer en hebben behoefte aan een duidelijk overzicht.

Bespaar!

Wilt u besparen op uw maandlasten? Breng dan al uw leningen onder bij één kredietverstrekker. Het bespaart u veel geld én u bewaart het overzicht. Door alle leningen onder één dak te brengen, profiteert in veel gevallen van een lagere rente. Dat scheelt flink in uw portemonnee.

Dalende rente

Het loont al snel om al uw leningen onder te brengen bij één kredietverstrekker. Het nieuwe rentepercentage ligt al snel enkele procenten lager. Zeker nu ook de rente voor kredieten de afgelopen periode is gedaald.

Wilt u meer weten of een persoonlijk advies, wij helpen u graag.

balk afm2 jpg