Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Frans Stuart, ben 32 jaar oud en werk nu anderhalf jaar bij Hermsen in Huissen. In een gekke periode met corona ben ik begonnen, maar gelukkig ben ik hartelijk ontvangen door mijn collega’s. Thuiswerken is niks voor mij dus wat was ik blij dat ik tijdens de lockdown alsnog op kantoor terecht kon.

Na mijn studieperiode met studies zoals Planologie en Land en Watermanagement ben ik toevallig door één van mijn hobby’s als croupier in het casino aan de slag gegaan. Iets wat ik niet had verwacht en ook totaal niet aansloot bij mijn studierichting. Maar zo ben ik wel de financiële sector ingerold en eigenlijk nooit meer weggegaan.

Mijn volgende baan bij ING Verzekeren was echt een leerperiode. Hier kwam ik er al snel achter dat ik meer persoonlijk contact wil en mensen echt wil helpen. Niet alleen maar denken aan verkoopcijfers of klanten als nummertjes zien. Ik help jullie, de klant graag door klaar te staan voor vragen, bij schades en wijzigingen voor verzekeringen.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan voetbal, pokeren, gamen, vogels spotten, reizen en leuke dingen doen met vrienden. Naast mijn werk en hobby’s breng ik ook veel tijd door bij mijn vriendin in Veldhoven, maar haar deze kant op laten komen, blijkt nog niet zo makkelijk.