Skip to main content

Verbouw of uitbreiding van uw woning of bedrijf(spand)? Voorkom gedoe en schakel Ordito in!

Ordito bestaat sinds 2005 en staat voor Resultaat in Recht en Ruimte. Wij zijn een planologisch adviesbureau én detacheringsbureau.

Veel particulieren en bedrijven zien op tegen “het gedoe” met de gemeente. Heb ik wel of niet een vergunning nodig? En welke informatie en tekeningen moet ik hiervoor indienen? Wij helpen u graag!

Wat doen we?

Wij leveren deskundig advies aan burger en overheid in het ruimtelijk domein. Gaat u verbouwen, uitbreiden of herbestemmen? Dan heeft u vaak een ruimtelijk plan nodig. Ordito helpt u vakkundig en resultaatgericht bij het begeleiden en adviseren van zo’n traject en met het opstellen van het ruimtelijk plan.

Weest gerust: wij van Ordito Gilze hebben de afgelopen 20 jaar meer dan 10.000 projecten langs of door een Nederlandse gemeente geloodst.

Kosteloze en vrijblijvende afspraak

Dus wilt u uw woning of bedrijf(spand) verbouwen of uitbreiden – stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Binnen 3 werkdagen nemen wij contact op om een – kosteloze en vrijblijvende – afspraak met u in te plannen. Dan horen wij graag uw wensen en kunnen wij u meestal direct al enige nuttige tips geven.

Ordito – Resultaat in Recht en Ruimte

Nieuwstraat 87
5126 CC Gilze

www.ordito.nl
0161- 801022