Skip to main content

Even voorstellen….Anita

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Anita Zonneveld-Kleijn, sinds 1 maart mag ik deel uitmaken van het team van Cees Dekker Hypotheken en Verzekeringen. Samen met de al bekende dames binnen het team zal ik werkzaam zijn in de binnendienst.

Ervaring

Ik ben al geruime tijd werkzaam in de financiële sector, heb bij banken gewerkt en andere advieskantoren. Werken in een klein team heeft mijn voorkeur. Persoonlijke aandacht en service vind ik heel belangrijk in mijn werk. Het leukste vind ik het directe contact met mensen, het begrijpen van problemen en het snel oplossen ervan. De tevredenheid van de klant staat centraal.

Zaankanter

Als geboren en getogen Zaankanter vind ik het fijn om hier werkzaam te zijn. Momenteel woon ik, samen met mijn man Hans, in Krommenie. Ik ben geboren in Wormerveer (uiteraard in de bekende kraamkliniek) en opgegroeid in Oostknollendam.

Vrije tijd

In onze vrije tijd fietsen wij graag en gaan regelmatig een paar dagen op pad waar wij de omgeving op de fiets verkennen. Grotere reizen maken wij de laatste jaren naar Australië waar onze jongste dochter met haar gezin woont. Onze oudste dochter woont met haar gezin gelukkig een stuk dichterbij, in Wormer. De oudste heeft vorig jaar, met haar echtgenoot, een restaurant geopend waar wij regelmatig worden ingezet voor allerhande (verbouwings)klusjes en oppassen op de kleinkinderen.

Contact

Nu genoeg over mijzelf gepraat, ik ben ook heel benieuwd naar jou. Ik hoop je snel te spreken in ons mooie kantoor in de Zaanbocht, ik ben altijd in voor een praatje dus kom gerust langs! Graag tot ziens.

 

Anita Zonneveld-Kleijn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.