Skip to main content

Wat kunnen wij voor ú betekenen?

adviseur

U heeft de weg naar ons kantoor al gevonden. Bijvoorbeeld voor uw inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering . Maar wij doen meer! Wat kunnen wij nog meer voor ú betekenen?

Als uw adviseur beheren en adviseren wij u over uw financiële zaken als verzekeringen en hypotheken. Wij kennen ook uw persoonlijke situatie en zijn op de hoogte van uw wensen en ambities. Daarin schuilt onze grote kracht.

Advies afstemmen

Met die wetenschap in ons achterhoofd kijken we – als u dat wilt - naar uw verzekeringen en hypotheken. Vaak vallen dezelfde dekkingen onder meerdere verzekeringen. Wij hebben er dus goed zicht op of u niet over- of onderverzekerd bent. Soms lopen ook verschillende producten naast elkaar.

Wij kennen de markt en weten wat er te koop is. Wij zorgen dat uw verzekeringen ook blijven aansluiten bij uw situatie, mits u ons natuurlijk tijdig informeert over veranderingen in uw (gezins)situatie. Bovendien houden we in de gaten dat uw verzekeringen de juiste prijs/kwaliteit verhoudingen hebben.

Schade

Bij een eventuele schade kunnen wij iets extra’s voor u betekenen. Eén telefoontje naar ons kantoor is al voldoende om te weten of uw schade is gedekt. Daarnaast zetten wij de afhandeling van uw schade meteen in werking.

Pakketkorting

Weet u overigens dat u vaak een aantrekkelijke korting op uw premie krijgt als u meerdere verzekeringen onder één verzekeringspakket brengt?

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Maar ook voor alle andere vragen over uw financiële zaken staan wij u graag te woord.