Skip to main content

Aangepaste voorwaarden i.v.m. strengere privacywet AVG

AVG

Zoals wellicht bekend is per 25 mei 2018 een strengere privacywet in werking getreden.

Natuurlijk is het zo, dat iedereen zich wel realiseert dat – wanneer u een verzekering, een financiering of een hypotheek wilt afsluiten – wij dienen te beschikken over uw persoonsgegeven, maar bij deze even een update van onze voorwaarden.

Ondanks dat wij altijd al de privacy van onze relaties in acht hebben genomen, willen wij u er echter toch nogmaals op wijzen dat:

  • Uw gegevens (naam, adres, geboortedatum, BSN e.d.) uitsluitend en alleen gebruikt worden voor intern gebruik en de daarvoor bestemde uitwisseling met verzekeraars, financiële instellingen, hypotheekbanken e.d. en – indien wij daar door de Overheid toe gesommeerd worden – aan de Overheid, met 1 uitzondering (onze Nieuwsbrief).
  • Uw emailadres zit in een mailbestand voor onze nieuwsbrief. Met de externe gebruiker van dit bestand, is een overeenkomsten opgesteld voor het gebruik van deze emailgegevens; de zogenoemde verwerkersovereenkomst, zodat uw privacy gewaarborgd is.
  • Persoonsgegevens, ingevulde schadeformulier/aanvraagformulieren, kopieën van paspoorten, ID & salarisstroken e.d. worden/zijn voor onbepaalde tijd digitaal opgeslagen en beveiligd.
  • Onze medewerksters een geheimhoudingsplicht hebben.
  • Ons kantoor voorzien is van bewakingscamera’s. Opnames van beelden worden na een redelijke tijd (max. 3 maanden) verwijderd.
    Alleen wanneer daar een dringende reden van Algemeen Belang of wetgeving voor is, kunnen persoonsgegevens zonder toestemming worden opgeslagen of vrijgegeven.


Graag gaan wij er van uit, dat wij u hiermee naar behoren op de hoogte hebben gesteld.