Skip to main content

Komt u ook op onze verjaardagsborrel??

pott25Het is bijna niet te geloven, maar Pott Assurantiën bestaat 25 jaar!!

Komt u dit met ons meevieren?

Op 1 februari is het 25 jaar geleden, dat wij - Jos en Elvira Pott - op de zolderkamer in Zwijndrecht ons verzekeringskantoor zijn opgestart. Een heel andere tijd en in de loop der jaren is er heel wat veranderd en niet alleen de “Pott-auto’s”. Het klantenbestand groeide gestaag, de dienstverlening werd uitgebreid met “op maat gesneden hypotheken” en op een gegeven moment zijn Anita Spyra en Karien Konings in dienst getreden.

Thans houden wij al sinds jaren kantoor aan de Lange Brugstraat 34 te Etten-Leur en – voor zover het er nu naar uitziet – zullen wij daar ook nog wel jaren zitten.

Een 25 jarig jubileum is een belangrijke mijlpaal en dient met gepaste trots gevierd te worden.
Op vrijdag 6 februari 2015 bent u van 16.00 uur tot 19.00 uur van harte welkom om samen met ons even het glas te heffen. Wij zullen zorgen dat er aan de Lange Brugstraat 34 een hapje en een drankje klaar staat. Of u nu om vier uur binnenstapt of pas om half zeven, allemaal gezellig.

Daarnaast hebben wij een kleine prijsvraag georganiseerd, waarbij u kans maakt op een aantal leuke prijzen, zoals bioscoopbonnen, een maand gratis autoverzekering, een wijn- of bierpakket en als hoofdprijs een diner-voor-twee ter waarde van € 100,= bij Restaurant Zeelandia in Roosendaal.

Stuur de uitslag van onderstaande rebus in VOOR 2-2-2015 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres .

In week 8 of 9 krijgen alle prijswinnaars bericht!

rebus2

autos1