Skip to main content

Even voorstellen... Martin Pott

Mijn naam is Martin Pott, ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vrouw Mandy en onze drie kinderen Laurens (3), Jolein (1) en Floris (0) in Etten-Leur. Na zes jaar bij de Volksbank te hebben gewerkt zal ik vanaf januari 2021 met heel veel plezier en enthousiasme de overstap naar het familiebedrijf maken. Hier zal ik als financieel adviseur klanten adviseren over verzekeringen, vermogensopbouw en hypotheken en het team van Pott Assurantiën tevens op een aantal andere vlakken verder ondersteunen.

Tijdens mijn dienstverband bij de Volksbank heb ik me met name beziggehouden met het beheersen van renterisico. Een interessant en actueel onderwerp, wat goed aansloot bij mijn opleidingen bedrijfseconomie (bachelor) en finance (master). Met de jaren werd de drang om de Excel spreadsheets in te ruilen voor werk waarbij ik klanten ook direct zou kunnen helpen echter steeds sterker. Ik heb dan ook erg veel zin om bij Pott Assurantiën aan de slag te gaan en hoop snel veel klanten te kunnen helpen met het behalen van hun financiële doelen.

Voor degenen die nog geïnteresseerd zijn in mijn privé-leven. In mijn vrije tijd kijk ik graag films en series. Ook houd ik me graag bezig met technologie (met name computers, HiFi en fotografie) en ben ik fervent speler van (bord)spellen.