Skip to main content

Pott Assurantiën wordt Van Loon

Het einde van de naam Pott Assurantiën is in zicht. 😥

Martin Pott, die als opvolger van Jos hier sinds januari 2021 aan het werk was, heeft ervaren dat het zelfstandig ondernemerschap - op dit moment - toch niet zijn “ding” is. Hoewel wij dit jammer vinden, begrijpen wij dat natuurlijk als geen ander. Een gezin (met drie kindjes in de leeftijd van 1, bijna 3 en van 4 jaar oud) combineren met de overname van een kantoor is zeker geen makkie.

Martin heeft sinds 1 februari 2022 een andere baan bij KNAB-bank en heeft het daar prima naar zijn zin. U zal hem dus niet maar aan de telefoon krijgen of op kantoor achter een bureau zien zitten.

De hoeveelheid werk is echter te veel om dit met slechts 4 mensen goed te kunnen behappen. Om ons nog echt te kunnen richten op u als verzekerings- en/of hypotheekrelatie, hebben wij daarom besloten om een overnamepartner te zoeken met een nog ruimere aanbod in producten & geavanceerde IT-systemen, die – net als wij - ook een persoonlijke en klantgerichte benadering heeft.

Wij menen daar in het assurantiebedrijf Van Loon de juiste partner in gevonden te hebben. Dit familiebedrijf is in 1938 gestart in Dordrecht en inmiddels staat Marcel van Loon (3e generatie) daar aan het roer. Samen met de (toekomstige) collega’s van Van Loon zullen wij uw verzekeringen en andere financiële producten blijven behartigen.

Tweede kwartaal 2022 zal e.e.a. geëffectueerd worden en zal de naam Pott Assurantiën op een gegeven moment gewijzigd worden in Van Loon. De polissen van VCN zullen in de loop van het jaar omgezet worden naar Van Loon, waarbij alleen het polisnummer zal wijzigen. Premies en voorwaarden worden 1-op-1 overgenomen.

Anita, Karien, Jos en Elvira zullen gewoon het kantoor Etten-Leur blijven bemannen, maar u zal dus af en toe ook een nieuwe stem horen of een nieuw gezicht zien.

De openingstijden en het telefoonnummer e.d. blijven ongewijzigd.

Nieuwe naam Pott Assurantiën medio 2022:
logo van loon