Skip to main content

Overname Pott Assurantiën door Van Loon wordt een feit!

Zoals al in de nieuwsbrief van februari vermeldt, wordt Pott Assurantiën overgenomen door Van Loon Assurantiën en zal de naam “Pott Assurantiën” in de loop van 2022 – na ruim 32 jaar – verdwijnen. Maar ondanks het verdwijnen van de naam, zullen wij alle vier voor u blijven werken.

Als Pott Assurantiën brengen wij al geruime tijd hypotheken & particuliere én zakelijke verzekeringen onder bij onze partner Van Loon en hebben de ervaring, dat ook daar mensen met passie voor hun klanten werken. Bundeling van deskundigheid, ICT-oplossingen & uitbreiding van het aanbod aan producten zijn de speerpunten van deze groeiende organisatie. Wij hebben er dus het volste vertrouwen in dat onze klantgerichte werkwijze gewaarborgd blijft en dat wij met elkaar alle klanten optimaal kunnen blijven bedienen.

In het tweede kwartaal 2022 zal de overname gerealiseerd worden en zal de naam Pott Assurantiën op een gegeven moment gewijzigd worden in Van Loon. De polissen van VCN zullen in de loop van het jaar omgezet worden naar Van Loon, waardoor het polisnummer zal wijzigen. Premies en voorwaarden worden 1-op-1 overgenomen. Anita, Karien, Jos en Elvira blijven gewoon vanuit het kantoor aan de Lange Brugstraat 34 werken. Er komen alleen een paar collega’s bij op deze locatie.

Samen met onze nieuwe collega’s gaan wij ervoor zorgen dat de service van onze dienstverlening gehandhaafd blijft. Hier kunt u op vertrouwen!